Tractament amb àcid hialurònic als solcs o plecs nasogenians.

El tractament amb àcid hialurònic als solcs o plecs nasogenians és una tècnica estètica que utilitza àcid hialurònic, una substància segura i reabsorbible, per reduir l'aparença de les línies o arrugues que es formen a banda i banda del nas fins a la boca, conegudes com a solcs nasogenians.

El tractament amb àcid hialurònic als solcs o plecs nasogenians és una tècnica estètica que utilitza àcid hialurònic, una substància segura i reabsorbible, per reduir l’aparença de les línies o arrugues que es formen a banda i banda del nas fins a la boca, conegudes com a solcs nasogenians. Aquest procediment implica la injecció d’àcid hialurònic a la pell per omplir les arrugues i donar una aparença més juvenil i suau al rostre. El resultat és temporal i requereix sessions de manteniment periòdiques, però proporciona resultats immediats sense cirurgia invasiva. Aquest procediment és un procediment estètic el realitzem a la nostra clínica dental. És important, per tant, que aquesta intervenció sigui realitzada per un professional mèdic o dermatòleg experimentat en procediments d’injectables per garantir uns resultats segurs i satisfactoris. Els efectes poden durar diversos mesos abans de requerir un reompliment. És una opció popular per a aquells que volen millorar la seva aparença facial sense una cirurgia major.

L’equip de l’Institut dental La Noguera és aquí per a ajudar-te. Sol.licita una cita en línia (web o WhatsApp) o truca’ns al 973.44.30.30.

Estem a l’Avinguda Pere III, 31 Baixos 25600 Balaguer (Lleida).

Copyright © Institut Dental La Noguera 10-10-2023. Tots el drets reservats.

×

A continuació seràs redirigit/da a l'app de Whatsapp per parlar amb Institut Dental La Noguera. Si acceptes també estàs donant el teu consentiment perquè et respongui a través d'aquesta mateixa via.

× ¿Com podem ajudar-te?