BENEFICIS DE LES REHABILITACIONS ORALS MITJANÇANT IMPLANTS

beneficis de la rehabilitacions orals mitjançant implants. beneficios de la rehabilitación oral mendiante implantes.

Les rehabilitacions orals, mitjançant l’ús d’implants dentals, s’han convertit en l’alternativa més segura per recuperar la funcionalitat i l’estètica del somriure per diverses raons. En el nostre post #odontoconsells d’avui veurem el beneficis que comportaren al pacient.

  • Els implants eviten la pèrdua d’os i eviten els moviments que poden realitzar les dents adjacents a una absent (que hagi caigut o no tinguem).
  • És el procediment que permet recuperar de forma completa les funcions que ens permeten mastegar,  les funcions fonètiques i  les estètiques de la boca.
  • Seguint unes pautes adequades i les recomanacions del teu dentista a l’Institut dental La Noguera, els implants tenen una enorme durabilitat. A més, el seu manteniment és molt similar al de la dent original.
  • Es tracta d’una intervenció totalment indolora que aconsegueix que el pacient millori la seva autoestima i la seguretat en ell mateix.

Si has perdut una o diverses peces dentals, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres. A l’Institut dental La Noguera farem una avaluació del teu cas, de forma totalment personalitzada, i t’aconsellarem durant tot el procés perquè recuperis el teu somriure.

Recorda el que sempre t’aconsellem. Cuida la teva salut bucodental i estaràs cuidant la teva salut en general.

Si vols posar-te a les nostres mans, visita’ns sense compromís, som especialistes i multidisciplinaris a la Noguera. Truca’ns al 973.44.30.30. Estem a l’Avinguda Pere III, 31 Baixos 25600 Balaguer (Lleida).

Copyright © Institut Dental La Noguera 08-07-2022. Tots els drets reservats.

________________________________________________________________________________________________________________

×

A continuació seràs redirigit/da a l'app de Whatsapp per parlar amb Institut Dental La Noguera. Si acceptes també estàs donant el teu consentiment perquè et respongui a través d'aquesta mateixa via.

× ¿Com podem ajudar-te?