BENEFICIS DE LES REHABILITACIONS ORALS MITJANÇANT IMPLANTS

Les rehabilitacions orals, mitjançant l’ús d’implants dentals, s’han convertit en l’alternativa més segura per recuperar la funcionalitat i l’estètica del somriure per diverses raons. En el nostre post #odontoconsells d’avui veurem el beneficis que comportaren al pacient.

  • Els implants eviten la pèrdua d’os i eviten els moviments que poden realitzar les dents adjacents a una absent (que hagi caigut o no tinguem).
  • És el procediment que permet recuperar de forma completa les funcions que ens permeten mastegar,  les funcions fonètiques i  les estètiques de la boca.
  • Seguint unes pautes adequades i les recomanacions del teu dentista a l’Institut dental La Noguera, els implants tenen una enorme durabilitat. A més, el seu manteniment és molt similar al de la dent original.
  • Es tracta d’una intervenció totalment indolora que aconsegueix que el pacient millori la seva autoestima i la seguretat en ell mateix.

Si has perdut una o diverses peces dentals, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres. A l’Institut dental La Noguera farem una avaluació del teu cas, de forma totalment personalitzada, i t’aconsellarem durant tot el procés perquè recuperis el teu somriure.

Recorda el que sempre t’aconsellem. Cuida la teva salut bucodental i estaràs cuidant la teva salut en general.

Si vols posar-te a les nostres mans, visita’ns sense compromís, som especialistes i multidisciplinaris a la Noguera. Truca’ns al 973.44.30.30. Estem a l’Avinguda Pere III, 31 Baixos 25600 Balaguer (Lleida).

Copyright © Institut Dental La Noguera 08-07-2022. Tots els drets reservats.

________________________________________________________________________________________________________________

×

A continuació seràs redirigit/da a l'app de Whatsapp per parlar amb Institut Dental La Noguera. Si acceptes també estàs donant el teu consentiment perquè et respongui a través d'aquesta mateixa via.

× ¿Com podem ajudar-te?