En què consisteixen l’estètica i cosmètica dental?

'estètica dental i la cosmètica dental són dues àrees de la odontologia que es dediquen a millorar l'aparença i la estètica dels dents, la boca i la somriure d'una persona.

L’estètica dental i la cosmètica dental són dues àrees de l’odontologia que es dediquen a millorar l’aparença i l’estètica de les dents, la boca i la de somriure d’una persona. Tot i que els termes s’utilitzen sovint de manera intercanviable, hi ha diferències subtils entre els dos.

L’estètica dental es refereix a les tècniques i els procediments odontològics que busquen millorar l’aparença de la dentadura en termes de forma, mida, color i alineació de les dents, així com la seva proporció i harmonia amb la resta de la cara.


La cosmètica dental es refereix a les tècniques no invasives i procediments mínimament invasius que se centren a millorar l’aparença de la dentadura, sense realitzar canvis estructurals importants. Aquests procediments busquen millorar l’aspecte estètic sense necessitat de tallar o modificar de forma significativa les dents.

L’equip de l’Institut dental La Noguera és aquí per a ajudar-te. Sol.licita una cita en línia (web o WhatsApp) o truca’ns al 973.44.30.30.

Recorda el que sempre t’aconsellem: Cuida la teva salut bucodental i estaràs cuidant la teva salut en general.

Estem a l’Avinguda Pere III, 31 Baixos 25600 Balaguer (Lleida).

Copyright © Institut Dental La Noguera 16-05-2023. Tots el drets reservats.

×

A continuació seràs redirigit/da a l'app de Whatsapp per parlar amb Institut Dental La Noguera. Si acceptes també estàs donant el teu consentiment perquè et respongui a través d'aquesta mateixa via.

× ¿Com podem ajudar-te?