Què és una cirurgia bucodental?

Una cirurgia bucodental és un procediment quirúrgic que es realitza a la boca o la mandíbula per tractar problemes com càries, maloclusió, traumatismes o problemes periodontals.

Una cirurgia bucodental és un procediment quirúrgic que es realitza a la boca o la mandíbula per tractar problemes com càries, maloclusió, traumatismes o problemes periodontals. Els procediments comuns poden incloure l’extracció de dents o la instal·lació d’implants dentals. Durant la cirurgia, es fa servir anestèsia local o general per inhibir el dolor. S’usen eines especials per dur a terme el procediment. És important seguir les instruccions postoperatòries del metge per assegurar una recuperació adequada i prevenir complicacions.

L’equip de l’Institut dental La Noguera és aquí per a ajudar-te. Sol.licita una cita en línia (web o WhatsApp) o truca’ns al 973.44.30.30.

Recorda el que sempre t’aconsellem: Cuida la teva salut bucodental i estaràs cuidant la teva salut en general. Si vols posar-te a les nostres mans, visita’ns sense compromís, som especialistes i multidisciplinaris a La Noguera.

Estem a l’Avinguda Pere III, 31 Baixos 25600 Balaguer (Lleida).

Copyright © Institut Dental La Noguera 27-04-2023. Tots el drets reservats.

×

A continuació seràs redirigit/da a l'app de Whatsapp per parlar amb Institut Dental La Noguera. Si acceptes també estàs donant el teu consentiment perquè et respongui a través d'aquesta mateixa via.

× ¿Com podem ajudar-te?