Implantologia i cirurgia bucal guiada per ordinador

Cirurgia Dental

DISSENY DIGITALITZAT.

Quan l’arrel està massa deteriorada per subjectar la dent, la solució passa per la implantogia, amb la qual el pacient pot recuperar l’estètica i funcionalitat de la boca. L’implant és una arrel articifial de titani que va inserida a l’os maxil·lar mitjançant cirurgia. A l’Institut Dental La Noguera fem servir l’última tecnologia per a una col·locació ràpida, precisa i poc invasiva per tal d’afavorir una ràpida recuperació. D’aquesta manera el pacient pot millorar la funcionalitat i alhora lluir un nou i atractiu somriure gràcies als implants en no més de 24 hores, cosa que millora l’autoestima i, com a conseqüència, la qualitat de vida.

La nova tecnologia de l’Institut Dental La Noguera ens permet dissenyar digitalment la col·locació dels implants i la intervenció quirúrgica. Per aconseguir-ho, al mateix centre fem una TC que ens facilita imatges digitalitzades de l’anatomia del pacient, imatges que estudiem i treballem a l’ordinador abans de practicar la intervenció a la boca del pacient.


IMPLANTS EN UNA HORA.

A partir d’aquí, amb un programa de realitat virtual, fem una recreació digital dels implants. Així podem seleccionar la millor ubicació i orientació, sovint sense necessitat d’intervenir la geniva. Amb aquestes dades establim una guia quirúrgica que ens facilita la col·locació dels implants i la creació d’una pròtesi provisional de les dents que van a sobre.

La gran precisió en la posició dels implants redueix els símptomes postoperatoris i permet al pacient tornar a la vida normal en només una hora. Un cop acabat el procés de cicatrització, es col·loca la pròtesi definitiva amb l’estudi realitzat prèviament per ordinador. D’aquesta manera assegurem un segellat perfecte amb la plataforma de l’os, cosa que garanteix l’èxit a llarg termini.

És una cirurgia sense punts i amb la garantia Nobel Biocare, la marca líder mundial d’implantologia.

Si vols saber-ne més, consulta les nostres Preguntes Freqüents.

CMI (CIRURGIA MÍNIMAMENT INVASIVA)

“L’avantatge principal d’aquesta tècnica és que no obrim la geniva. Per això, no hi ha pràcticament símptomes postoperatoris: no hem de posar punts de sutura, ni hem de donar medicació. A més, el risc que surti un blau, un edema o una inflamació; per al pacient tendeix a ser zero”, afirma el Dr. David Oltra, odontòleg i implantòleg.

×

A continuació seràs redirigit/da a l'app de Whatsapp per parlar amb Institut Dental La Noguera. Si acceptes també estàs donant el teu consentiment perquè et respongui a través d'aquesta mateixa via.

× ¿Com podem ajudar-te?