Com puc millorar la meva experiència, com a pacient, quan tinc una visita a l’odontòleg?

Paciente visita dentista

Confirma la teva cita: Abans de la teva visita, és important confirmar la teva cita amb l’odontòleg. Això assegurarà que l’odontòleg estarà esperant-te a la consulta i tindrà temps per atendre’t.

Informa l’odontòleg de les teves necessitats: Si tens necessitats especials, com ara una discapacitat, una al·lèrgia o un problema de salut rellevant, informa el teu dentista amb antelació perquè pugui prendre les precaucions necessàries.

Revisa la teva història mèdica: El teu historial mèdic pot contenir informació valuosa que l’odontòleg necessita conèixer. Assegura’t de portar una còpia de la teva història mèdica i de les llistes de medicaments que estàs prenent per mostrar al teu dentista.

Pren les teves medicacions habituals: Si estàs prenent medicaments per a alguna condició, és rellevant que els prenguis com de costum abans de la teva visita amb l’odontòleg. No obstant això, informa’l que ho estàs fent.

Cal mantenir una bona higiene bucal: Abans de la teva visita, assegura’t de rentar-te les dents i fer servir fil dental. Això ajudarà a mantenir la teva boca neta i a fer que la visita sigui més agradable per a tu i per a l’odontòleg.

Pregunta sobre el procés de la visita: Si tens dubtes o inquietuds sobre el procés de la visita, no dubtis a preguntar al teu dentista. Això t’ajudarà a sentir-te més còmode i a saber què esperar durant la teva visita.

És valuós que confirmis la teva cita, informis l’odontòleg de les teves necessitats, revisis la teva història mèdica, prenguis les teves medicacions habituals, mantinguis una bona higiene bucal i preguntis sobre el procés de la visita. Això ajudarà a fer que la teva visita amb l’odontòleg sigui més eficaç i còmoda per a tu.

A l’Institut dental La Noguera som especialistes. Estem aquí per a ajudar-te. Sol.licita una cita en línia (web o WhatsApp) o truca’ns al 973.44.30.30.

Recorda el que sempre t’aconsellem: – — -Cuida la teva salut bucodental i estaràs cuidant la teva salut en general. Si vols posar-te a les nostres mans, visita’ns sense compromís, som especialistes i multidisciplinaris a La Noguera.

Estem a l’Avinguda Pere III, 31 Baixos 25600 Balaguer (Lleida).

Copyright © Institut Dental La Noguera 11-04-2023. Tots el drets reservats.

×

A continuació seràs redirigit/da a l'app de Whatsapp per parlar amb Institut Dental La Noguera. Si acceptes també estàs donant el teu consentiment perquè et respongui a través d'aquesta mateixa via.

× ¿Com podem ajudar-te?