En què consisteix el tractament amb Invisalign®?

Invisalign

El tractament amb Invisalign® consisteix a utilitzar una sèrie de fundes (fèrules transparents) exclusives i personalitzades per a cada pacient, per corregir la malposició de les dents. Aquestes fundes estan fetes a mida per ajustar-se a la boca del pacient i són reemplaçades aproximadament cada dues setmanes a criteri del professional Ortodoncista.

El procés comença amb una consulta amb un especialista que estigui certificat per realitzar el tractament Invisalign®. El professional farà una exploració completa de la boca i portarà a terme un escaneig digital per veure quina és la situació de les dents del pacient. D’aquesta manera, podrà crear un pla de tractament personalitzat i específic.

A partir d’aquest moment, es crearan les fundes transparents (fèrules) a mesura que es faran servir durant el tractament. El pacient haurà de portar-les durant almenys 20-22 hores al dia, només retirant-les per menjar i per netejar-se la boca.

Al llarg del tractament, el pacient haurà de visitar l’Ortodoncista o el Dentista regularment per supervisar el progrés i ajustar el pla de tractament si fos necessari. El temps total del tractament dependrà de la gravetat de la maloclusió dental, de la resposta individual i del seguiment que faci cada pacient al tractament.
Per tot plegat, l’Invisalign® és una opció d’ortodòncia discreta i estètica. Serveix per millorar la salut bucal i la funció masticatòria del pacient adult amb molta més comoditat que altres tractaments. Tant és així, que actualment és primera opció de tractament d’ortodòncia en adults.

A l’Institut dental La Noguera en som especialistes. Estem aquí per a ajudar-te. Sol.licita una cita en línia (web o WhatsApp) o truca’ns al 973.44.30.30.

Recorda el que sempre t’aconsellem: – — -Cuida la teva salut bucodental i estaràs cuidant la teva salut en general. Si vols posar-te a les nostres mans, visita’ns sense compromís, som especialistes i multidisciplinaris a La Noguera.

Estem a l’Avinguda Pere III, 31 Baixos 25600 Balaguer (Lleida).

Copyright © Institut Dental La Noguera 04-04-2023. Tots el drets reservats.

×

A continuació seràs redirigit/da a l'app de Whatsapp per parlar amb Institut Dental La Noguera. Si acceptes també estàs donant el teu consentiment perquè et respongui a través d'aquesta mateixa via.

× ¿Com podem ajudar-te?