La prevenció és el futur.

La prevenció dental en la infància. La prevención dental en la infancia.

La prevenció dental en la infància és una part fonamental de la salut dental general. És important inculcar als nens i nenes l’hàbit de cuidar les seves dents des de ben petits, ja que això els ajudarà a mantenir una boca sana i evitar problemes dentals més greus en el futur.

Què podem fer per ajudar als nostres fills a desenvolupar hàbits saludables de cura dental?

Començar des de ben petits: Ja des dels primers mesos de vida dels nens i nenes, cal netejar les seves genives amb una tovallola humida o un raspall de dents suau.

Netejar les seves primeres dents: Quan apareixen les primeres dents dels nens i nenes, és valuós començar a netejar-los amb un raspall de dents suau i una pasta dental per a nens que no contingui fluor.

Supervisar-los mentre es renten les dents: Fins que els nens i nenes tinguin uns 8 anys, és convenient que els supervisem mentre es renten les dents per assegurar-nos que ho fan correctament.

Limitar els aliments dolços: El consum excessiu d’aliments dolços pot causar càries dental, per la qual cosa és crucial limitar el consum d’aquests aliments.

Visitar el dentista regularment: És necessari que els nens i nenes visitin el dentista regularment per a revisions dentals i neteja professional.

Inculcar hàbits saludables de cura dental des de ben petits ajudarà als vostres fills a mantenir una boca sana i prevenir problemes dentals més greus en el futur. La prevenció és el futur i la salut dental dels nens és un aspecte clau per assegurar un futur saludable i feliç.

A l’Institut dental La Noguera som especialistes. Estem aquí per a ajudar-te. Sol.licita una cita en línia (web o WhatsApp) o truca’ns al 973.44.30.30.

Recorda el que sempre t’aconsellem: – — -Cuida la teva salut bucodental i estaràs cuidant la teva salut en general. Si vols posar-te a les nostres mans, visita’ns sense compromís, som especialistes i multidisciplinaris a La Noguera.

Estem a l’Avinguda Pere III, 31 Baixos 25600 Balaguer (Lleida).

Copyright © Institut Dental La Noguera 13-04-2023. Tots el drets reservats.

×

A continuació seràs redirigit/da a l'app de Whatsapp per parlar amb Institut Dental La Noguera. Si acceptes també estàs donant el teu consentiment perquè et respongui a través d'aquesta mateixa via.

× ¿Com podem ajudar-te?