Els implants zigomàtics

Implants Zigomàtics Implantes Zigomáticos

Què són els implants zigomàtics i els seus avantatges

Els implants zigomàtics són una alternativa de tractament per poder rehabilitar casos de pacients totalment edèntuls (desdentats o que no tenen dents) amb una atròfia severa del maxil·lar superior.

Indicacions per a un implant zigomàtic

Els implants zigomàtics es col·loquen a través de l’os maxil·lar i s’arriben a ancorar a l’os zigomàtic o malar, és a dir, a l’interior del pòmul.

Aquesta mena d’implants es fan quan fracassa el tractament d’implants convencional, d’elevacions del si maxil·lar o un procediment ossi d’empelt previ.

Els implants zigomàtics també estan indicats per a la rehabilitació després d’un tumor i de les reseccions de traumatismes.

Com que s’ha de perforar molta distància d’os zigomàtic, i per protegir les estructures anatòmiques adjacents crítiques, col·locar aquests implants requereix una experiència i un entrenament quirúrgic considerable i una planificació de diagnòstic meticulosa.

Empelt ossi o implant zigomàtic

Als pacients que busquen un tractament amb implants dentals, però que no tenen prou altura o densitat òssia en les zones posteriors del maxil·lar superior, se’ls poden oferir dues opcions: empeltar os en aquestes regions posteriors o col·locar-hi implants zigomàtics.

Avantatges i desavantatges en tots dos tractaments

Si bé l’empelt ossi es considera menys invasiu que l’implant zigomàtic, els resultats poden ser imprevisibles i, en general, triga més a cicatritzar i integrar-se.

Els implants zigomàtics eviten els procediments d’empelt i elevació del si maxil·lar i, per tant, el tractament és més curt i còmode, però alhora impliquen una cirurgia més invasiva que també podria implicar més riscos i possibles complicacions.

El passat divendres dia 1 d’octubre, vàrem estar de formació a València.

L’Omar Piñol i el Dr. David Oltra, responsable i especialista d’implantologia, van assistir a València a la formació d’implants zigomàtics, que imparteix un dels millors especialistes que hi ha en aquest moment en actiu en aquesta especialitat de la implantologia: El Dr. i professor @albertovericat

Aquesta formació ens permet conèixer de primera mà, quines són les novetats, mètodes més efectius i menys invasius per aquest tipus d’intervenció implantològica que és l’alternativa més adient en pacients amb poc ós on l’implant tradicional té poques garanties o no és viable.

Gràcies @vericatimplantologia

Copyright © Institut Dental La Noguera 06-10-2021. Tots els drets reservats.

________________________________________________________________________________________________________________

×

A continuació seràs redirigit/da a l'app de Whatsapp per parlar amb Institut Dental La Noguera. Si acceptes també estàs donant el teu consentiment perquè et respongui a través d'aquesta mateixa via.

× ¿Com podem ajudar-te?