ortodòncia invisible o Invisalign®

ortodòncia invisible o Invisalign® ortodoncia invisible o Invisalign®

L’ortodòncia invisible o Invisalign® permet solucionar el problema d’alineació de les teves dents sense que quasi ningú pugui veure que t’estàs realitzant aquest tipus de tractament. És un tractament molt poc invasiu. Consisteix en la col·locació d’uns alineadors (aligners) pràcticament invisibles, extraïbles i fets a mesura que es canvien cada dues setmanes per adaptar-se a la posició de les teves dents.

El sistema Invisalign® ens permet oferir una alternativa més estètica i tan efectiva com l’ortodòncia tradicional amb bràquets. Són fèrules transparents, 100% personalitzades, dissenyades amb un programa de 3D a partir de les característiques bucals de cada pacient.

Gràcies al programa d’Invisalign® podem fer un seguiment molt acurat de cada cas i saber amb més precisió quan el podrem acabar”, Dr. Oriol Nadal, soci fundador i el nostre especialista i responsable ortodontista.

Algunes preguntes freqüents:

-Avantatges respecte de l’ortodòncia tradicional.

Copyright © Institut Dental la Noguera 23-09-2021. Tots els drets reservats.

×

A continuació seràs redirigit/da a l'app de Whatsapp per parlar amb Institut Dental La Noguera. Si acceptes també estàs donant el teu consentiment perquè et respongui a través d'aquesta mateixa via.

× ¿Com podem ajudar-te?