En què consisteix l’odontologia conservadora?

Odontologia Conservadora

L’odontologia conservadora és una branca de l’odontologia que se centra en la prevenció, diagnòstic i tractament de les càries dentals i altres problemes dentals com ara les malalties de les genives, les fissures i les fractures dentals. L’objectiu principal de l’odontologia conservadora és conservar el teixit dentari natural i prevenir la necessitat de tractaments més invasius, com ara les extraccions dentals.

Els professionals de l’odontologia conservadora s’enfoquen a realitzar procediments mínimament invasius que permetin mantenir la màxima quantitat possible de teixit dentari natural. Els procediments comuns en l’odontologia conservadora inclouen la neteja dental, la profilaxi, la detecció i el tractament de les càries, l’aplicació de segelladors dentals i la reparació de les fissures i fractures dentals.

Així, l’odontologia conservadora juga un paper important en la salut dental i ajuda a mantenir les dents sanes i funcionals durant més temps. És rellevant destacar que la prevenció és clau en l’odontologia conservadora, i que l’atenció dental regular i els hàbits saludables de neteja dental poden ajudar a prevenir molts problemes.

L’equip de l’Institut dental La Noguera és aquí per a ajudar-te. Sol.licita una cita en línia (web o WhatsApp) o truca’ns al 973.44.30.30.

Recorda el que sempre t’aconsellem: Cuida la teva salut bucodental i estaràs cuidant la teva salut en general. Si vols posar-te a les nostres mans, visita’ns sense compromís, som especialistes i multidisciplinaris a la Noguera.

Estem a l’Avinguda Pere III, 31 Baixos 25600 Balaguer (Lleida).

Copyright © Institut Dental La Noguera 13-03-2023. Tots el drets reservats.

×

A continuació seràs redirigit/da a l'app de Whatsapp per parlar amb Institut Dental La Noguera. Si acceptes també estàs donant el teu consentiment perquè et respongui a través d'aquesta mateixa via.

× ¿Com podem ajudar-te?