Urgències durant el mes d’agost.

La raó per la qual una clínica odontològica mai es tanca completament és perquè les emergències dentals poden succeir en qualsevol moment.

La raó per la qual una clínica odontològica mai es tanca completament és perquè les emergències dentals poden succeir en qualsevol moment. La gent pot patir dolor intens, infeccions o altres problemes dentals que requereixin atenció immediata fora de les hores d’oficina normals. Com a resultat, les clíniques odontològiques solen mantenir un sistema d’atenció d’urgències per poder ajudar els pacients en casos d’emergència fora de l’horari laboral regular.

D’aquesta manera, encara que les hores d’atenció de la clínica puguin ser limitades o reduïdes, sempre hi haurà un número de telèfon d’urgències al qual els pacients poden trucar per obtenir assistència immediata en cas de problemes dentals urgents. Això és essencial per garantir que les persones rebin l’atenció que necessiten en situacions crítiques relacionades amb la seva salut oral.

Podeu trucar del 14 al 20 d’agost, al números del COEC 973.800.674 o al 93.310.15.55

L’equip de l’Institut dental La Noguera és aquí per a ajudar-te. Sol.licita una cita en línia (web o WhatsApp) o truca’ns al 973.44.30.30.

Recorda el que sempre t’aconsellem: Cuida la teva salut bucodental i estaràs cuidant la teva salut en general.

Estem a l’Avinguda Pere III, 31 Baixos 25600 Balaguer (Lleida).

Copyright © Institut Dental La Noguera 03-08-2023. Tots el drets reservats.

×

A continuació seràs redirigit/da a l'app de Whatsapp per parlar amb Institut Dental La Noguera. Si acceptes també estàs donant el teu consentiment perquè et respongui a través d'aquesta mateixa via.

× ¿Com podem ajudar-te?