Ortodòncia invisible (INVISALIGN®)

Col·locació Invisalign

ALTERNATIVA ALS BRÀQUETS

El somriure és la nostra carta de presentació. Sovint, unes dents mal alineades fan perdre confiança i autoestima, cosa que pot suposar un problema que va més enllà de qüestions estètiques. L’Institut Dental La Noguera cuida el teu somriure de la manera més efectiva i senzilla, amb solucions que són una alternativa a l’ortodòncia tradicional.

Apostem per l’innovador sistema Invisaling® perquè elimina les molèsties ocasionades pels bràquets i resulta més estètic, funcional i discret. És un tractament 100 % personalitzat ja que crea fèrules transparents, que es canvien periòdicament, dissenyades amb un programa de tres dimensions a partir de les característiques bucals de cada pacient.

AVANTATGES D’AQUEST SISTEMA

Invisalign® es basa en fundes de plàstic, material que presenta menys riscos per a les genives i la cavitat bucal que el metall de l’ortodòncia tradicional. A més, són transparents, la qual cosa comporta un clar benefici estètic.

Un altre aspecte que cal tenir en compte és que el pacient pot manipular fàcilment les fèrules i extreure-se-les per menjar i beure, cosa que afavoreix la higiene bucal. De fet, és el sistema d’ortodòncia menys invasiu perquè les fèrules es poden treure amb comoditat i el pacient pot continuar fent la seva vida diària sense restriccions en la dieta ni en les activitats.

I un darrer avantatge clau és que, gràcies a la planificació informàtica, podem calcular amb la màxima precisió l’evolució i la durada del tractament, atès que obtenim una imatge clara del resultat final; és a dir, garantim un perfecte somriure quan s’acaba del procés.

Si vols saber-ne més, consulta les nostres Preguntes Freqüents

UN TRACTAMENT 100% INDIVIDUALITZAT

“El tractament éss molt personalitzat, i gràcies al programa d’Invisalign®; podem fer un seguiment molt acurat de cada cas i saber amb més precisió; quan el podrem acabar”, Dr. Oriol Nadal, odontòleg i ortodoncista.

×

A continuació seràs redirigit/da a l'app de Whatsapp per parlar amb Institut Dental La Noguera. Si acceptes també estàs donant el teu consentiment perquè et respongui a través d'aquesta mateixa via.

× ¿Com podem ajudar-te?