Quines tasques es realitzen per a la gestió de tractaments i avaluació dels pacients?

tasques es realitzen per a la gestió de tractaments i avaluació dels pacients

La gestió de tractaments és una part essencial de la gestió d’una clínica dental, ja que ajuda a garantir que els pacients rebran la millor atenció possible i que la clínica podrà funcionar de manera eficaç i eficient.

Avaluem el pacient. El primer pas a la gestió de tractaments és avaluar els pacients per determinar les seves necessitats dentals. Això inclou una avaluació de la seva salut oral, la seva història clínica i qualsevol problema que puguin tenir.

Identifiquem els tractaments necessaris. Basant-se en la seva avaluació, els professionals de la clínica identifiquen els tractaments necessaris per als pacients. Això pot incloure neteja dental, tractament de càries, tractament de malalties de les genives, tractament d’implants dentals, ortodòncia, entre altres.

Pressupost i pla de tractament. Un cop s’han identificat els tractaments necessaris, es prepara un pressupost detallat i un pla de tractament per als pacients. El pressupost inclou els costos per a cada tractament, mentre que el pla de tractament detalla el que s’ha de fer, la durada del tractament i el calendari de seguiment.

Explicació detallada al pacient. Un cop es prepara el pressupost i el pla de tractament, els professionals de la clínica expliquen als pacients els detalls i els costos dels tractaments que es necessiten. Això ajuda als pacients a comprendre millor el que es necessita fer i els costos que comportarà el tractament.

Gestió de dades i informació: La gestió de dades i informació també és una part important de la gestió de tractaments en una clínica dental. Això implica mantenir registres detallats dels pacients, les seves avaluacions, els seus tractaments, etc.

L’equip de l’Institut dental La Noguera és aquí per a ajudar-te. Sol.licita una cita en línia (web o WhatsApp) o truca’ns al 973.44.30.30.

Recorda el que sempre t’aconsellem: Cuida la teva salut bucodental i estaràs cuidant la teva salut en general. Si vols posar-te a les nostres mans, visita’ns sense compromís, som especialistes i multidisciplinaris a La Noguera.

Estem a l’Avinguda Pere III, 31 Baixos 25600 Balaguer (Lleida).

Copyright © Institut Dental La Noguera 17-04-2023. Tots el drets reservats.

×

A continuació seràs redirigit/da a l'app de Whatsapp per parlar amb Institut Dental La Noguera. Si acceptes també estàs donant el teu consentiment perquè et respongui a través d'aquesta mateixa via.

× ¿Com podem ajudar-te?