La tendra història del nen, la seva dent i el ratolí Pérez

Angelet de les Dents. Ratoncito Pérez. caída de los dientes niños. Caiguda de les dents nens i nenes. ODONTOPEDIATRIA ODONTOPEDIATRA

Tot i que hi ha tradicions que amb el pas del temps han anat desapareixent, n’hi ha una que encara continua vigent entre els més petits: l’arribada de l’angelet de les dents, com el coneixem aquí, o també conegut com el ratolí Pérez. Recordem: quan els infants perden les dents de llet, les posen sota el coixí quan se’n van a dormir i durant la nit, l’angelet se l’emporta i a canvi hi deixa o bé alguna moneda o bé alguna llaminadura.
Però, què passa quan les criatures estan de vacances o de campaments? És cert que arriben a tot arreu? Us expliquem una història que va succeir, amb final feliç.

La pel·lícula dels fets

Els fills del Pere, estaven de campaments d’estiu. Al petit, que encara creia en l’angelet, li va caure una dent i, sense dir-l’hi res a ningú, aquella nit el col·locà sota el seu coixí. En despertar-se comprova decebut que allà hi segueix la seva dent i que l’angelet no ha vingut.
Amb el seu disgust a coll, va a veure a la seva germana i li exposa tot el succeït, explicant-li molt enfadat que ell, ho havia fet tot bé i que no entenia per què no tenia el seu regal sota el coixí. La seva germana, molt hàbilment, li diu que no es preocupi, que segur que l’angelet no ha pogut passar per tenir molta feina.
Ella acudeix a un monitor i li explica el succés. El monitor acudeix ràpidament a veure al petit i li explica que clar, que si no els hi diu res a ells, el vigilant de nit no deixa passar al ratolí a l’habitació, però que no es preocupi i torni a deixar la dent sota el coixí que segur que aquella nit, sí que podrà passar.
Finalment, l’endemà, el ratolí Pérez li havia deixat unes llaminadures i una nota demanant-li disculpes per la distracció.

Copyright © Institut Dental La Noguera 26-10-2021. Tots els drets reservats.

________________________________________________________________________________________________________________

×

A continuació seràs redirigit/da a l'app de Whatsapp per parlar amb Institut Dental La Noguera. Si acceptes també estàs donant el teu consentiment perquè et respongui a través d'aquesta mateixa via.

× ¿Com podem ajudar-te?