Les noves tècniques de sedació en implantologia dental, permeten reemplaçar les dents en una sola sessió.

Sedació conscient. Implantologia dental. Sedación consciente.

En un sol dia i sense molèsties. Els avenços tecnològics en implantologia dental ja ens permeten, des de fa uns anys, tenir una boca amb dents noves en una sola sessió. Amb tècniques de sedació aplicables sense que el pacient senti cap mena d’angoixa durant la intervenció dental.

Ja no cal esperar uns quants mesos per gaudir d’unes dents fixes. Amb la utilització de les tècniques de sedació conscient més avançades, mentre el pacient descansa, i sense interrompre la seva activitat quotidiana habitual, es treuen les peces antigues i se’n posen de noves el mateix dia.

Abans de la cirurgia, que dura entre tres i quatre hores, és molt poc invasiva, el primer que cal és fer un estudi exhaustiu de la boca mitjançant un TAC en 3D. Amb aquestes proves d’imatge es decideix el lloc exacte on es col·locaran els implants.

La sedació conscient és una tècnica amb què s’evita que el pacient hagi d’ingressar a l’hospital i li permet despertar-se amb només una lleugeríssima molèstia a la zona tractada.

Copyright © Institut Dental La Noguera 03-11-2021. Tots els drets reservats.

__________________________________________________________________________________________________________________

×

A continuació seràs redirigit/da a l'app de Whatsapp per parlar amb Institut Dental La Noguera. Si acceptes també estàs donant el teu consentiment perquè et respongui a través d'aquesta mateixa via.

× ¿Com podem ajudar-te?