Què volen dir realment els quadradets de diferents colors dels tubs de pasta de dents?

colors dels tubs de pasta de dents. colores en los tubos de pasta de dientes

Quan ens rentem les dents no podem fer gran cosa més que mirar-nos al mirall o revisar els productes que tenim al lavabo. Potser per això, molta gent s’ha adonat que a la part del cul dels tubs de pasta de dents hi ha pintat un quadrat. Segons el tub pot ser d’un color o altre.

Doncs bé, probablement hagis vist a les xarxes socials o a alguna pàgina web de dubtosa reputació que es tracta d’un codi de colors que revela la composició dels seus ingredients.

No t’ho creguis. De fet, tal i com s’explica a diversos llocs, inclòs a la pàgina nordamericana de la mateixa marca Colgate, no es tracta de cap codi de colors.

La realitat és que el sistema de codificació del color de la pasta de dents simplement no existeix. Les empreses d’higiene oral no marquen els dentifricis amb quadres de colors per intentar enganyar els consumidors i amagar-los els ingredients. Estem segurs que us ho pregunteu, per què hi ha blocs de colors als tubs de pasta de dents? Ens complau informar que, de fet, tenen un propòsit. En realitat, ajuden a la fabricació dels tubs de pasta de dents dient als sensors de llum on es troba l’extrem del tub perquè es pugui tallar i segellar correctament. Sabem que no és tan emocionant com un codi secret, però creiem que la veritat també és força genial.”

Aquests quadrats són senyals que s’imprimeixen perquè els sensors de les màquines envasadores sàpiguen per on han de tallar i tancar el tub. El color és indiferent, tot i que si es tractés d’un codi de colors, seria un codi destinat a la màquina, però en cap cas al públic general. Qui vulgui saber la composició de la pasta que fa servir, pot veure-la impresa i escrita al mateix tub.

Copyright © Institut Dental La Noguera 20-10-2021. Tots els drets reservats.

________________________________________________________________________________________________________________

×

A continuació seràs redirigit/da a l'app de Whatsapp per parlar amb Institut Dental La Noguera. Si acceptes també estàs donant el teu consentiment perquè et respongui a través d'aquesta mateixa via.

× ¿Com podem ajudar-te?