Per què tinc les genives tan inflades?

inflamación en las encias. Inflamació a les genives. periodoncia.

Estan les teves genives inflades? No retardis la teva cita amb el dentista.

Si tens les genives inflades, o has detectat sagnat freqüent en raspallar-te les dents, no retardis la teva visita al dentista. Encara que molta gent pensa que tenir les genives inflades és una cosa “normal” i sense risc, hi ha diversos factors pels quals això es produeix i, si no són tractats a temps, alguns d’ells poden causar greus danys en la nostra dentadura i estètica dental.

Hi ha diverses causes que poden provocar que tinguem les genives inflades. Entre elles les més importants són la gingivitis (simple inflamació de les genives, reversible) i la periodontitis (a més de la inflamació, s’associa una pèrdua i/o destrucció progressiva de l’os de suport de la dent). Aquesta última constitueix la causa per la qual se’ns poden començar a moure (i poden arribar a caure) les nostres dents quan ens fem majors, sent el principal factor de pèrdua de dents en persones adultes.

La periodontitis (popularment coneguda com a “piorrea” (veure FAQS, periodòncia)) és molt freqüent en adults, per la qual cosa és el primer que hem de descartar quan ens trobem davant unes genives inflades. Si es tracta a temps i se segueixen les cures, recomanacions i neteges de manteniment escaients, és molt probable que puguem conservar les nostres dents durant tota la vida.

L’Institut dental La Noguera disposa d’un departament especialitzat en el tractament de les genives inflades que, amb l’ajuda de la més avançada tecnologia, t’ofereix un tractament integral de la malaltia periodontal. En qualsevol cas, la “pedra angular” de l’èxit final del tractament, la constitueix el mateix pacient.

Finalment, cal assenyalar que també existeixen algunes condicions mèdiques i fàrmacs que poden afavorir que les genives estiguin més inflades o engrandides del normal. En qualsevol cas, no deixis de consultar-nos qualsevol anomalia que detectis en les teves genives. Institut dental La Noguera.

Copyright © Institut Dental La Noguera 21-03-2022. Tots els drets reservats.

________________________________________________________________________________________________________________

×

A continuació seràs redirigit/da a l'app de Whatsapp per parlar amb Institut Dental La Noguera. Si acceptes també estàs donant el teu consentiment perquè et respongui a través d'aquesta mateixa via.

× ¿Com podem ajudar-te?