Puc portar ortodòncia Invisalign® amb implants dentals?

Invisaling. Ortodoncia. Protesi dental.Invisaling. Ortodoncia. Protesi dental. teeth with whitening tray. Invisaling

Generalment, es col·loquen els implants una vegada ja s’han alineat les dents i s’ha aconseguit una correcta oclusió.

La tècnica Invisalign® és la més indicada quan es vol combinar un tractament d’ortodòncia amb la posterior col·locació d’implants atès que ja preparem els espais exactes mitjançant el disseny 3D.

D’altra banda, també és freqüent que després d’acabar un tractament d’implantologia, alguns pacients vulguin millorar la seva estètica o funcionalitat dental mitjançant un tractament d’ortodòncia.

En aquests casos també té sentit triar un tractament d’ortodòncia Invisalign®, ja que som capaces de realitzar moviment solament de les dents naturals deixant completament inamovibles els implants dentals, que es poden considerar com a dents “fixes”.

Actualment, existeix un augment important dels tractaments d’ortodòncia en adults i per a majors de 50 anys i també, perquè l’ortodòncia Invisalign® és una de les més estètiques i perfectament combinable amb els implants dentals.

Invisalign i els implants dentals

La resposta a la pregunta és: Sí.

Efectivament, l’ortodòncia invisible Invisalign® pot ser una alternativa molt interessant per a persones que tenen implants dentals.

En aquests casos, és rellevant tenir en compte que el caragol que està ancorat en la geniva no es podrà moure, així que els moviments dentals hauran d’ajustar-se a aquesta circumstància. Institut dental La Noguera.

Copyright © Institut Dental La Noguera 11-03-2022. Tots els drets reservats.

________________________________________________________________________________________________________________

×

A continuació seràs redirigit/da a l'app de Whatsapp per parlar amb Institut Dental La Noguera. Si acceptes també estàs donant el teu consentiment perquè et respongui a través d'aquesta mateixa via.

× ¿Com podem ajudar-te?