Què és i per a què serveix l’ortopantomografia?

ortopantomografia

L’ortopantomografia (també coneguda com a panoràmica dental o radiografia panoràmica) és una tècnica d’imatgeria radiogràfica que s’utilitza per a examinar les estructures dentals i maxil·lars d’un pacient. És una radiografia panoràmica que proporciona una imatge completa de la boca, incloent-hi les dents, les genives, l’os maxil·lar i mandibular, i altres estructures.

L’ortopantomografia és una eina valuosa per als odontòlegs i els cirurgians maxil·lofacials per a diagnosticar problemes dentals i maxil·lars. Això inclou la detecció de càries dental, infeccions de les arrels de les dents, malalties periodontals (com ara la gingivitis i la periodontitis), càlculs dentals, tumors dentals i altres problemes bucodentals.

A més, l’ortopantomografia també es pot usar per a planificar i monitorar les cirurgies orals, com ara les extraccions dentals, les cirurgies de la mandíbula i l’os maxil·lar, i la col·locació d’implants dentals. També es pot fer servir per a avaluar el creixement i el desenvolupament dental en nens i adolescents.

L’equip de l’Institut dental La Noguera és aquí per a ajudar-te. Sol.licita una cita en línia (web o WhatsApp) o truca’ns al 973.44.30.30.

Recorda el que sempre t’aconsellem: Cuida la teva salut bucodental i estaràs cuidant la teva salut en general. Si vols posar-te a les nostres mans, visita’ns sense compromís, som especialistes i multidisciplinaris a La Noguera.

Estem a l’Avinguda Pere III, 31 Baixos 25600 Balaguer (Lleida).

Copyright © Institut Dental La Noguera 21-03-2023. Tots el drets reservats.

×

A continuació seràs redirigit/da a l'app de Whatsapp per parlar amb Institut Dental La Noguera. Si acceptes també estàs donant el teu consentiment perquè et respongui a través d'aquesta mateixa via.

× ¿Com podem ajudar-te?