Quins són els símptomes d’un flegmó a la boca?

Un flegmó en la boca o abscessa bucal és una acumulació de pus generalment causada per una infecció bacteriana.

Un flegmó a la boca o abscés bucal és una acumulació de pus generalment causada per una infecció bacteriana. Aquests abscessos es poden formar a diverses àrees de la boca, com les genives, les dents o la llengua. Els símptomes podem ser els següents:

El dolor és un símptoma comú d’un flegmó bucal. Pot ser constant, agut i molt dolorós. El dolor sol augmentar a mesura que l’abscés creix o es desenvolupa.

L’abscés bucal pot causar inflamació localitzada a l’àrea afectada. Les genives, dents o la part interior de la boca poden estar inflades i doloroses.

L’àrea al voltant de l’abscés pot aparèixer vermella i inflada.

Algunes persones poden experimentar una sensació de calor a l’àrea afectada.

Un abscés bucal contindrà pus, que és una substància groguenca o blanquinosa que consisteix en cèl·lules mortes, bacteris i teixit inflamat.

L’abscés bucal pot provocar un mal gust a la boca o un mal alè desagradable.

Dificultat per menjar o parlar: L’abscés bucal pot interferir amb les funcions normals de la boca, com menjar i parlar, a causa del dolor i la inflamació.

En casos d’infecció més greu, pot aparèixer febre com a resposta del cos a la infecció.

Poden causar una sensació de malestar general i debilitat.

És important buscar atenció odontològica si sospites que tens un flegmó bucal, ja que aquesta condició pot ser seriosa i requerir tractament. El tractament normalment implica el drenatge de l’abscés i l’ús d’antibiòtics per controlar la infecció. Si no es tracta, un abscés bucal pot propagar-se i causar complicacions més serioses, com ara infeccions sistèmiques o la propagació de la infecció als teixits circumdants. Consulta amb un odontòleg per a una avaluació i tractament adequats.

L’equip de l’Institut dental La Noguera és aquí per a ajudar-te. Sol.licita una cita en línia (web o WhatsApp) o truca’ns al 973.44.30.30.

Recorda el que sempre t’aconsellem: Cuida la teva salut bucodental i estaràs cuidant la teva salut en general.

Estem a l’Avinguda Pere III, 31 Baixos 25600 Balaguer (Lleida).

Copyright © Institut Dental La Noguera 12-09-2023. Tots el drets reservats.

×

A continuació seràs redirigit/da a l'app de Whatsapp per parlar amb Institut Dental La Noguera. Si acceptes també estàs donant el teu consentiment perquè et respongui a través d'aquesta mateixa via.

× ¿Com podem ajudar-te?