Què podem fer per a enfortir les nostres dents?

chica noia sonrie somriu mossega muerde boca

Cal tenir molt present i de manera prioritària la salut de les nostres dents i genives.

Començant amb tècniques de com enfortir les arrels de les dents. Per exemple, es recomana consumir aliments nutritius rics en calci com el salmó, les verdures verdes, el formatge. Pots acompanyar els teus menjars amb te verd.

Per a aprendre com enfortir els ossos de les dents, el millor és assessorar-se amb un especialista que ens donarà una guia d’aliments per aconseguir aquest fi. Per descomptat, la higiene bucal forma part important d’aquest procés que evita que l’os de les dents s’afebleixi, causant malalties periodontals.

Ara bé, si ja patim a causa d’una dent vacil·lant o una dent fracturada, és recomanable acudir ràpidament a un odontòleg que ens ajudi a com enfortir una dent fluixa de la millor manera. Ens donarà indicacions perquè no torni a passar de nou o una altra dent es vegi afectat.

Si volem saber com enfortir les nostres dents per a evitar afeccions i problemes indesitjables és primordial raspallar les dents de manera constant i factible utilitzant bons dentifricis i fils dentals.

A més, es recomana consumir aliments que contribueixin a donar-li una força notable a les nostres dents, com hem dit anteriorment, el formatge, o aliments amb alt contingut de calci. Aquestes petites passes són les formes efectives de com enfortir les dents de manera natural que podem aplicar a casa.

Cuida la teva salut bucodental i estaràs cuidant la teva salut en general.

=> Si vols posar-te a les nostres mans, visita’ns sense compromís, som especialistes i multidisciplinaris a la Noguera. Truca’ns al 973.44.30.30. Estem a l’Avinguda. Pere III, 31 Baixos 25600 Balaguer (Lleida).

Copyright © Institut Dental La Noguera 15-06-2022. Tots els drets reservats.

________________________________________________________________________________________________________________

×

A continuació seràs redirigit/da a l'app de Whatsapp per parlar amb Institut Dental La Noguera. Si acceptes també estàs donant el teu consentiment perquè et respongui a través d'aquesta mateixa via.

× ¿Com podem ajudar-te?