Què son les linies de marioneta i com es pot tractar amb àcid hialurònic?

Les "línies de marioneta" són arrugues que apareixen al costat de la boca i es dirigeixen cap avall cap al mentó. Són anomenades així perquè poden fer que la persona tingui una aparença similar a les marionetes de titelles. Aquestes línies són un signe d'envelliment de la pell i la pèrdua de volum en aquesta àrea.

Les “línies de marioneta” són arrugues que apareixen al costat de la boca i es dirigeixen cap avall cap al mentó. Són anomenades així perquè poden fer que la persona tingui una aparença similar a les marionetes de titelles. Aquestes línies són un signe d’envelliment de la pell i la pèrdua de volum en aquesta àrea.

Per tractar les línies de marioneta amb àcid hialurònic, es pot realitzar una tècnica d’emplenament amb aquest àcid. Aquest tractament el duem a terme L’Institut dental la Noguera. En aquest procediment, un professional de la salut estètica injecta àcid hialurònic en les àrees afectades per ajudar a restaurar el volum i suavitzar les arrugues. Això pot millorar significativament l’aparença de les línies de marioneta i proporcionar un aspecte més jove i revitalitzat. És important consultar amb un professional qualificat per determinar el tractament i la quantitat d’àcid hialurònic necessaris per aconseguir els resultats desitjats.

Com hem dit anteriorment, aquest procediment és un procediment estètic el realitzem a la nostra clínica dental. És important, per tant, que aquesta intervenció sigui realitzada per un professional mèdic o dermatòleg experimentat en procediments d’injectables per garantir uns resultats segurs i satisfactoris. Els efectes poden durar diversos mesos abans de requerir un reompliment. És una opció popular per a aquells que volen millorar la seva aparença facial sense una cirurgia major.

L’equip de l’Institut dental La Noguera és aquí per a ajudar-te. Sol.licita una cita en línia (web o WhatsApp) o truca’ns al 973.44.30.30.

Estem a l’Avinguda Pere III, 31 Baixos 25600 Balaguer (Lleida).

Copyright © Institut Dental La Noguera 16-10-2023. Tots el drets reservats.

×

A continuació seràs redirigit/da a l'app de Whatsapp per parlar amb Institut Dental La Noguera. Si acceptes també estàs donant el teu consentiment perquè et respongui a través d'aquesta mateixa via.

× ¿Com podem ajudar-te?