Quins son els elements que utilitzem per a fer una revisió bucodental?

Accions o instruments més emprats quan realitzem una revisió bucodental.

Ús en descrivim breument els més emprats.

Mirall dental: Aquest instrument permet al dentista veure la part posterior de les dents, les superfícies de les dents que queden menys exposades a la visió directa i la gola.

Sonda dental: És una eina fina i llarga que es fa servir per detectar forats a les dents i per comprovar la profunditat de les bosses gingivals.

Motor de polir: És un instrument que es fa servir per eliminar la placa bacteriana i la tosca acumulada a les dents mitjançant la rotació d’una fresa.

La Radiografia dental és una eina que ajuda al dentista a veure l’estructura interna de les dents i les arrels per identificar si existeixen problemes ocults.

Raspalls dentals i fil dental: Són eines útils per a la neteja diària i la prevenció de càries i problemes de les genives.

És habitual, doncs, que el dentista usi una combinació d’aquests instruments i/o elements, per realitzar una revisió completa de la boca i determinar si hi ha problemes dentals o de salut oral.

L’equip de l’Institut dental La Noguera és aquí per a ajudar-te. Sol.licita una cita en línia (web o WhatsApp) o truca’ns al 973.44.30.30.

Recorda el que sempre t’aconsellem: Cuida la teva salut bucodental i estaràs cuidant la teva salut en general. Si vols posar-te a les nostres mans, visita’ns sense compromís, som especialistes i multidisciplinaris a La Noguera.

Estem a l’Avinguda Pere III, 31 Baixos 25600 Balaguer (Lleida).

Copyright © Institut Dental La Noguera 19-04-2023. Tots el drets reservats.

×

A continuació seràs redirigit/da a l'app de Whatsapp per parlar amb Institut Dental La Noguera. Si acceptes també estàs donant el teu consentiment perquè et respongui a través d'aquesta mateixa via.

× ¿Com podem ajudar-te?