Tractament amb àcid hialurònic de les arrugues peribucals.

Les arrugues peribucals apareixen al voltant dels llavis resultants de l'envelliment, perduda d'hidratació i pels gestos quotidians d'expressió del múscul orbicular, i els depressors de l'angle labial, que acaben produint-les arribant a tallar el perfil labial. arrugas periobucales

Localització de les arrugues peribucals.
Les arrugues peribucals apareixen al voltant dels llavis resultants de l’envelliment, perduda d’hidratació i pels gestos quotidians d’expressió del múscul orbicular, i els depressors de l’angle labial, que acaben produint-les arribant a tallar el perfil labial.

No sols cal fixar-se en les verticals conegudes com a «»codi de barres«», sinó també en les inferiors des de la comissura lateral o «»línies de marioneta«», i els solcs nasogenians.

Sempre realitzem un estudi facial de tot el terç inferior de la cara incloent posició de la barbeta i valorant en conjunt amb el perfil i fermesa del llavi del pacient, per a aconseguir un resultat proporcionat i discret concorde a la fisonomia de cada pacient.

Són tractaments no quirúrgics que es duen a terme amb infiltracions amb àcid hialurònic.

Què són les arrugues peribucals?
Les arrugues peribucals són plecs verticals que s’originen en la zona superior de la boca, a aquestes arrugues dels llavis se les coneix comunament com a «»codi de barres«».

Aquestes, juntament amb la “boca de marioneta” (arrugues que neixen en la comissura de la boca cap avall) són les que fan més visibles els signes de l’edat en la cara.

La principal causant que aquests plecs siguin els primers a aparèixer, és la fina pell de la qual està compost el contorn dels llavis. Aquestes zones de la pell es deshidraten amb facilitat i s’afecten de l’expressió dels músculs al voltant de la boca.

Existeixen altres factors que contribueixen a la seva aparició, com són:

-La genètica com les pells molt blanques o seques.
-L’activitat muscular contínua com riure, besar, parlar, menjar, fumar, etc.
-A més, amb l’edat es perd col·lagen, àcid hialurònic i estructura òssia i muscular.
-Totes aquestes causes influeixen en la formació de les indesitjables arrugues peribucals i l’aparició de solcs de marioneta i nasogenians marcats.

L’equip de l’Institut dental La Noguera és aquí per a ajudar-te. Sol.licita una cita en línia (web o WhatsApp) o truca’ns al 973.44.30.30.

Estem a l’Avinguda Pere III, 31 Baixos 25600 Balaguer (Lleida).

Copyright © Institut Dental La Noguera 19-12-2023. Tots el drets reservats.

×

A continuació seràs redirigit/da a l'app de Whatsapp per parlar amb Institut Dental La Noguera. Si acceptes també estàs donant el teu consentiment perquè et respongui a través d'aquesta mateixa via.

× ¿Com podem ajudar-te?