Beneficis de la implantologia bucal

Beneficios de la implantología

La implantologia bucal és una branca de l’odontologia que s’enfoca en la col·locació d’implants dentals en el maxil·lar o la mandíbula. Els implants dentals són estructures artificials que s’insereixen en l’os per a reemplaçar les arrels de les dents perdudes i proporcionar una base sòlida per a les dents artificials o pròtesis dentals.

Us presentem alguns dels beneficis de la implantologia bucal:

  • -Millora l’aparença i autoestima: Els implants dentals són molt similars a les dents naturals en aparença i funció, la qual cosa pot millorar l’aparença i l’autoestima de les persones que han perdut dents.
  • -Major comoditat: Els implants dentals són més còmodes que les dentadures postisses, ja que s’integren de manera permanent en l’os i no es mouen ni es llisquen en parlar o menjar.
  • -Funció masticatòria: La col·locació dels implants dentals permet recuperar la funció masticatòria que es perd amb la pèrdua de dents naturals, la qual cosa millora la qualitat de vida del pacient.
  • -Millora la salut bucal: Els #implants dentals no danyen les dents naturals adjacents com ho fan les pròtesis dentals convencionals, la qual cosa redueix el risc de càries i malalties de les genives.
  • -Durabilitat: Els implants dentals estan dissenyats per a durar molts anys, fins i tot dècades, amb les cures adequades, la qual cosa els fa una solució de reemplaçament dental duradora i efectiva.
  • -Millora la salut general: La pèrdua de dents pot provocar problemes de salut general, com la pèrdua d’os en la mandíbula i la cara, que es poden prevenir o tractar amb la col·locació d’implants dentals.

En resum, la implantologia bucal és una solució efectiva per a reemplaçar dents perdudes i millorar l’aparença, la funció masticatòria i la salut bucal en general.

L’equip de l’Institut dental La Noguera és aquí per a ajudar-te. L’equip de l’Institut dental La Noguera és aquí per a ajudar-te. Sol.licita una cita en línia (web o WhatsApp) o truca’ns al 973.44.30.30.

Recorda el que sempre t’aconsellem: Cuida la teva salut bucodental i estaràs cuidant la teva salut en general. Si vols posar-te a les nostres mans, visita’ns sense compromís, som especialistes i multidisciplinaris a la Noguera.

Estem a l’Avinguda Pere III, 31 Baixos 25600 Balaguer (Lleida).

Copyright © Institut Dental La Noguera 27-02-2023. Tots el drets reservats.

×

A continuació seràs redirigit/da a l'app de Whatsapp per parlar amb Institut Dental La Noguera. Si acceptes també estàs donant el teu consentiment perquè et respongui a través d'aquesta mateixa via.

× ¿Com podem ajudar-te?