Per què hi hauria d’Invertir en la meva Salut Oral.

Somriures sans Sonrisas sanas

En el món accelerat d’avui dia, és fàcil posposar tenir cura de la nostra salut en general i l’oral en particular.
Podem pensar que una neteja o revisió mèdica pot esperar, o que un mal de queixal menor no és res de què preocupar-se. Però la realitat és que descuidar la teva salut oral pot comportar-te a greus conseqüències, tant per a les seves dents com per a la seva salut general.

Conseqüències que afecten la teva salut en general.
La boca és la porta d’entrada a la resta del cos i els problemes de salut oral poden ser una indicació de problemes de salut més importants. Una de les qüestions de salut oral més comunes és malaltia de les genives, que afecta el 46% dels adults majors de 29 anys. Quan aquesta, no es tracta, la malaltia de les genives pot provocar la pèrdua de dents. Aquest fet s’ha relacionat amb dificultats posteriors de salut greus, com ara malalties cardíaques, càncer i diabetis.
A més de la malaltia de les genives, descuidar la teva salut oral pot provocar càries. La càries pot variar en cost per haver de tractar-la, i poden incrementar aquest cost i convertir-lo fàcilment en més seriós quan hem de fer-nos una endodòncia. Si això no fos suficient, podem arribar al punt de necessitar dents postisses, que encara incrementa més el cost respecte a les primeres.

Invertir en la teva salut oral ara pot estalviar-te molts diners, dolors, mals de cap i temps a llarg termini. Les neteges bàsiques poden prevenir la malaltia de les genives i les càries, i permeten detectar possibles problemes ja des del moment més incipient, abans que es tornin més greus i costosos de tractar.
Les revisions mèdiques regulars també poden ajudar a identificar i tractar qualsevol qüestió que pugui estar desenvolupant-se. A Institut Dental La Noguera, utilitzem tecnologia d’avantguarda com a escàners 3D,etc. Per a proporcionar un diagnòstic més precís, detectar anomalies abans i ajudar-te a comprendre consciència de quina és la teva condició de salut oral i conèixer les opcions de tractament que s’hagin de dur a terme en cas que sigui necessari.

L’equip de l’Institut dental La Noguera és aquí per a ajudar-te. Sol.licita una cita en línia (web o WhatsApp) o truca’ns al 973.44.30.30.

Copyright © Institut Dental La Noguera 09-02-2023. Tots el drets reservats.

×

A continuació seràs redirigit/da a l'app de Whatsapp per parlar amb Institut Dental La Noguera. Si acceptes també estàs donant el teu consentiment perquè et respongui a través d'aquesta mateixa via.

× ¿Com podem ajudar-te?